Buy this product
550 Lekë

Vajzat perëndesha: Hestia e padukshme ( Published by: Dritan in 2018 )

Translator:  Ajsela Koka

Hestia, perëndesha e ëmbël e vatrës, e dashuron gatimin, por është tepër e ndrojtur për të ndarë këtë pasion me nxënësit e tjerë. Sallata e saj e famshme jambrozia është nga më të preferuarat në AMO, por askush se ka indenë se e kujt është receta. Kur i duhet të zgjedhë një simbol, që përfaqësonë më së miri veten për konkursin Shërbimi ndaj Racës Njerëzore, shoqja e saj e klasës qesh me zgjedhjen e saj të parë të një ene gatimi të zakonshme. Pas sikletit fillestar, Hestia vendos të thyejë guaskën dhe të mos jetë kaq e padukshme për këdo rreth e rrotull në AMO. Me ndihmën e Famës dhe një djali me bisht hardhuce me emrin Aska. Ajo nis të kuptojë se ka shumë për t‘u ofruar të tjerëve.Por a do të mundet të tregojë më të mirën e vetvetes përpos gjithçkaje.

Price: 550 Lekë
Buy this product
550 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dritan (2018)
  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-184-52-8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 150
  • Book dimensions: 135 x 225 x 8 mm

More About the Author

Joan Holub, -

Suzanne Williams -

All rights reserved. © 2015 Library Albania