Buy this product
550 Lekë

Vajzat e Perëndesha. Meduza e pasur 16 ( Published by: Dritan in 2016 )

Translator:  Dritan Koka

Meduza, vajza e gjelbër e Akademisë së Malit Olimp, është e lodhur duke jetuar gjithnjë nën hijen e dy motrave të saja më të mëdha. Ajo ka një shans të lërë gjurmë në Komikonkurs dhe dëshiron të fitojë! I vetmi problem? Një tarifë prej pesëmbëdhjetë dhrahmish, që për Meduzën është si një milion dhrahmi. Po, pasi mbreti Mida i kalon Meduzës fuqinë për të kthyer në ar çdo gjë që prek, ajo mund të paguajë tarifën e hyrjes... e shumë të tjera! Por a do t'i sjellë kjo prekje më tepër telashe sesa famë?

Price: 550 Lekë
Buy this product
550 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dritan (2016)
  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-184-40-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 160
  • Book dimensions: 147 x 203 x 10 mm

More About the Author

Joan Holub, -

Suzanne Williams -

All rights reserved. © 2015 Library Albania