Buy this product
550 Lekë

Vajzat Perëndesha , Amfitrita e flluskave ( Published by: Dritan in 2017 )

Translator:  Ajsela Koka

Amfitrita dymbëdhjetvjeçare është një vajzë sirenë që dëshiron vetëm të shohë botën , po ka një problem të vogël. Ndryshe nga motra e saj binjake ,Tetisi ,dhe praktikisht nga çdo njeri sirenë tjetër , Amfitrita nuk mund ta ndryshojë akoma formën e vet për të ecur në tokë- dhe ndihet e zënë në grackë nga bishti i saj . Po kur Tetisi ftohet nga Poseidoni për t’iu bashkuar ekipit të tij në Lojërat e Tempullit Amo-së, Amfitrita zë tinëz vendin e së motrës. Ajo që fillon si argëtim dhe lojëra kthehet në telash kur gjigantët prishin garën. A mundet Amfitrita ta ruaje sekretin dhe ta çojë ekipin e vet drejt fitores ?

Price: 550 Lekë
Buy this product
550 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dritan (2017)
  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-184-46-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 168
  • Book dimensions: 140 x 215 x 10 mm

More About the Author

Joan Holub, -

Suzanne Williams -

All rights reserved. © 2015 Library Albania