Buy this product
550 Lekë

Vajzat Perëndesha 9 - Pandora Kureshtare ( Published by: Dritan in 2015 )

Translator:  Ajsela Koka

Pandora është gati të hapë një kuti të madhe me telashe! Pandora është një prej pak të vdekshmëve në Akademinë e Malit Olimp dhe natyra e saj më së shumti kureshtare e ka bërë të njohur mes shokëve të klasës. Por ajo nuk mendon se këtu ka ndonjë gjë të keqe, sigurisht! Kur një djalë perëndi me emrin Epimeteu sjell në shkollë një kuti të mistershme e të rrezikshme, Pandora nuk mund të rrijë pa i hedhur një sy brenda, pasi papritur i bie mu në prehër. Çfarë dëmi mund të shkaktonte ajo vallë? Por as që ia pret mendja se duke hapur atë kuti, ka hapur shumë më tepër telashe nga sa pandehte...

Price: 550 Lekë
Buy this product
550 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dritan (2015)
  • Published in: 2015
  • ISBN-13: 978-9928-184-23-8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 152
  • Book dimensions: 145 x 210 x 12 mm

More About the Author

Joan Holub, -

Suzanne Williams -

All rights reserved. © 2015 Library Albania