Buy this product
550 Lekë

Vajzat Perëndesha 8 - Meduza Shpirtligë ( Published by: Dritan in 2015 )

Translator:  Ajsela Koka

Mbretëresha e Ligësisë apo e keqkuptuar? Meduza Gorgon pa dyshim që nuk është pjesë e grupit të personave të admiruar. Me gjarpërinj në kokë dhe një personalitet edhe më gjarpëror, askush në Akademinë e Malit Olimp nuk mburrej se ishte shok për kokë me të. Po thellë në zemër, Meduza dëshiron të përshtatet dhe mendon se zgjidhja e tërë problemeve të veta është pavdekësia, diçka që të gjithë shokët e klasës, bashkë me dy motrat e saj, e kanë. Varësja Pavdekësuese premton ta bëjë realitet këtë ëndërr. Po me çfarë çmimi?

Price: 550 Lekë
Buy this product
550 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dritan (2015)
  • Published in: 2015
  • ISBN-13: 978-9928-184-18-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 158
  • Book dimensions: 145 x 210 x 13 mm

More About the Author

Joan Holub, -

Suzanne Williams -

All rights reserved. © 2015 Library Albania