Buy this product
550 Lekë

Vajzat Perëndesha 2 - Persefoni Shtiracakja ( Published by: Dritan in 2014 )

Translator:  Ajsela Koka

Persefoni u lodh duke kënaqur këdo! Sikurse e nxit mamaja, Persefoni shpesh nuk ua prish qejfin të tjerëve, në vend që të bëjë atë çka vetë dëshiron. Po, kur takohet me djalin e keq të Akademisë së Malit Olimp, Hadin, më në fund, ndien se ka gjetur dikë, me të cilin të sillet si vetvetja. Ai është i pari person, që vërtet e dëgjon dhe asaj fillon t’i pëlqejë, përpos faktit se vajzat e tjera perëndesha mendojnë se ai ndjell keq. Po, nëse Hadi e bën të ndihet kaq e veçantë, e kaq rehat, atëherë ai ndoshta nuk është edhe aq i keq.

Price: 550 Lekë
Buy this product
550 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dritan (2014)
  • Published in: 2014
  • ISBN-13: 978-9928-184-03-0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 146
  • Book dimensions: 145 x 210 x 12 mm

More About the Author

Joan Holub, -

Suzanne Williams -

All rights reserved. © 2015 Library Albania