Buy this product
550 Lekë

Vajzat Perëndesha 12 - Kasandra Fatlumja ( Published by: Dritan in 2015 )

Translator:  Ajsela Koka

Do të mundet Kasandra të provojë se nuk gënjen? Kasandra është e vendosur të ndihmojë njerëzit të ndjekin fatin e tyre, por askush nuk i beson profecitë e saj. Atë, madje, as nuk e lejojnë të shkruajë fatet që mbajnë brenda biskotat e shitura nga Furra e Orakullit e familjes. E vendosur të provojë të kundërtën – dhe t’u japë një mësim të mirë disa moshatarëve të saj – Kasandra dërgon disa parashikime të veçanta në Akademinë e Malit Olimp. Dhe këto bëhen realitet... në disa mënyra krejt të paparashikuara!

Price: 550 Lekë
Buy this product
550 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dritan (2015)
  • Published in: 2015
  • ISBN-13: 978-9928-184-26-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 154
  • Book dimensions: 145 x 210 x 12 mm

More About the Author

Joan Holub, -

Suzanne Williams -

All rights reserved. © 2015 Library Albania