Buy this product
1200 Lekë

Vajza e zjarrit ( Published by: Uegen in 2010 )

Author:  Suzanne Collins
Translator:  Taulant Hatia

“Vajza e zjarrit” është vazhdimi i romanit “Lojërat e urisë”. Kundër çdo parashikimi, Katnis i fitoi “Lojërat e urisë”. Ajo dhe Pita janë të dy gjallë. Katnis duhet të ndihet e lehtësuar, madje e lumtur. Tek e fundit, ajo u kthye në familjen e saj dhe tek shoku i saj i përjetshëm, Geil. Por përsëri asgjë nuk është ashtu siç ajo do të dëshironte: Geil është ftohur dhe i rri larg, Pita i ka kthyer shpinën dhe ka zëra për një komplot të mundshëm kundër Kapitolit, një rebelim që ajo vetë dhe Pita kanë ndihmuar për t’u krijuar. Katnis ka ndihmuar në krijimin e një situate që nuk është e sigurt nëse mund ta ndalojë dhe çfarë e shqetëson më shumë është se nuk është e sigurt edhe nëse duhet të përpiqet ta bëjë. Ndërsa afrohet koha për t’u kthyer në Kapitol, Katnis dhe Pita duhet të provojnë se janë të dashuruar me njëri-tjetrin, ndryshe pasojat do të jenë të tmerrshme.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Uegen (2010)
  • Published in: 2010
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9923-03-009-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 348
  • Book dimensions: 138 x 207 x 29 mm

More About the Author

Suzanne Collins -

All rights reserved. © 2015 Library Albania