Buy this product
1000 Lekë

Ujku i murrmë, Jeta dhe vepra e Mustafa Qemal Ataturkut ( Published by: Toena in 2020 )


"Ky ka qenë libri më i rëndësishëm në jetën time." -GAMAL ABDEL NASSER Mustafa Qemal Ataturk, diktatori i madh turk, është një figurë me rëndësi të madhe për botën moderne. Ai bëri në Turqi atë që, në të vërtetë, Nasser-i dhe "burrat e fortë" u përpoqën të bëjnë në vendet e tyre. Ai ishte modeli dhe ideali i tyre. Përveç rëndësisë së madhe historike, ky libër, i botuar për herë të parë në vitin 1933, është gjithashtu një studim magjepsës i një figure jashtëzakonisht komplekse dhe kontradiktore, brenda së cilës vetëdisiplina e hekurt dhe aftësia për vetëbraktisje, qëndronin krah për krah duke përforcuar kësisoj njëra-tjetrën.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Toena (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 277 61 9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 350
  • Book dimensions: 140 x 202 x 28 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania