Buy this product
1400 Lekë

Udhëtimi ( Published by: Fan Noli in 2014 )

Author:  Danielle Steel
Translator:  Fatmir Dibra

Price: 1400 Lekë
Buy this product
1400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Fan Noli (2014)
  • Published in: 2014
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-165-58-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 360
  • Book dimensions: 145 x 205 x 25 mm

More About the Author

Danielle Steel -

Danielle Steel lindi më 14 gusht 1947 në New York City, është shkrimtare amerikane e romaneve romantike. Romanet e Danielle Steel janë shitur në miliona kopje një dhjetëra gjuhë dhe kanë patur gjithmonë një vend mes librave më të shitur që nga vitet ’80. Steel e filloi karrierën e vet ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania