Buy this product
600 Lekë

Udhëtimet e Nikolasit të vogël ( Published by: Mediaprint in 2021 )


“Kur u ngrit në këmbë, babi kishte rrëzuar në kostumin e vet akulloret e Alcestit, që ky i kishte lënë në krahun e kolltukut (dy akullore me vanilje dhe dy me luleshtrydhe). Spektatorët bërtisnin: "Qetësi, ju atje!". Pastaj bërtitën edhe: "Ndizni dritat!". Pa u dëgjuan edhe shpërthime; ishte Xhefri që gjuante me revolverët e tij me kapsolla. Alcesti nga ana tjetër kërkonte sherifin që t'i kthenin akulloret. Zotëria me zë të trashë, në errësirë, po akuzonte babin që hante akulloret e fëmijëve. 0 sa u kënaqëm!” Shkëputur nga libri.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: Mediaprint (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 08 458 3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 150
  • Book dimensions: 190 x 197 x 12 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania