Buy this product
600 Lekë

Udhëtim në Qendër të Tokës/ Journey to the Centre of the Earth ( Published by: in 2016 )

Author:  Jules Verne

Oto Lidenbrok, profesor i mineralogjisë dhe ekspert i gjeologjisë, së bashku me nipin e tij, duke u bazuar në një dorëshkrim nisen për Udhëtim në Qendër të Tokës.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Published in: 2016
  • ISBN-13: 978-9951-642-68-2
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 70
  • Book dimensions: 135 x 202 x 11 mm

More About the Author

Jules Verne -

All rights reserved. © 2015 Library Albania