Buy this product
700 Lekë

Turni ( Published by: Bota Shqiptare in 2015 )

Author:  Luixhi Pirandelo
Translator:  Antoneta Basha

Një baba i kursyer, don Ravi; një vajzë pa prikë dhe një kandidat i mundshëm, i shkëlqyer por i varfër. Lind kështu një planifikim okult për vijimësinë e rolit martesor: në fillim një burrë i pasur e i moshuar dhe pastaj, pas vdekjes së tij (mundësisht të shpejtë), një dashnor i ri.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (2015)
  • Published in: 2015
  • ISBN-13: 978-9928-00-118-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 156
  • Book dimensions: 139 x 205 x 14 mm

More About the Author

Luixhi Pirandelo -

All rights reserved. © 2015 Library Albania