Buy this product
700 Lekë

Tuli Turtuli ( Published by: Albas in 2020 )


Zgavradori nuk është një pyll i zakonshëm. Aty jetojnë kafshë që ta rrëmbejnë zemrën dhe të bëjnë t’i duash, pasi ato udhëhiqen nga një forcë e madhe: Dashuria. Tuli-Turtuli është një prej banorëve të këtij pylli. Tuli është një breshkë e vetmuar, me një këmbë prej druri, pasi këmbën e ka humbur në një betejë. Një ditë teksa po pastronte shtëpinë, ai zbulon një të çarë të vogël dhe brenda saj... një shishe qelqi të pluhurosur. Ajo “fsheh” një hartë e cila tregon rrugën se si duhet shkuar në mbretërinë e mbretit Tiercei...

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Albas (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 332 22 6
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 68
  • Book dimensions: 210 x 250 x 9 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania