Buy this product
1000 Lekë

Triptiku i magjistarëve ( Published by: Toena in 2019 )

Author:  Bashkim Shehu

Magjistari i Hitlerit, një murg budist në Kinën e Revolucionit Kulturor, shkencëtarë të vjetër e të rinj, Në Moskë dhe në Tiranë: "Tre rrëfimet lidhen mes tyre nga prania e një lloji të caktuar personazhi në çdonjërin prej tyre, e dikujt që mund të quhet magjistar, njeri çudibërës, njeri me aftësi mendore të mistershme për të parashikuar të ardhmen, ose që shihet si i tillë, dhe nga raporti i pushtetit të tyre me njerëz të pushtetshëm në kuptimin që i japim zakonisht fjalës pushtet. Por kjo është e vetmja lidhje e dukshme midis tre rrëfimeve që përbëjnë triptikun. Të tjera gjëra që mund të duken sikur i lidhin, sikur të çojnë nga njëri te tjetri, janë pista të rreme, shtigje të rreme. Lidhja më thelbësore është e padukshme dhe ndoshta e pathënshme."

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Toena (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928277633
  • Page nr.: 350
  • Book dimensions: 140 x 192 x 27 mm

More About the Author

Bashkim Shehu -

Bashkim Shehu lindur më 1955 në Tiranë, është një nga shkrimtarët shqiptarë më produktivë të ditëve tona. Deri më 1981 punoi si skenarist në Kinostudion Shqipëria e re. Prej vitit 1997 ai jeton në Barcelonë. Aktualisht punon si këshilltar për Europën Lindore në Qendrën e Kulturës Bashkëkohore ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania