Buy this product
1000 Lekë

Trilogjia e binjakëve ( Published by: Odeon in 2017 )

Translator:  Alket Çani

Fër romanin Fletorja e madhe: "Kini mendjen, ja një gjeni. Gjeni i shkrimit, gjeni edhe i dozimit, me një përpjesëtim të drejtë humori të zi e dhembshurie. Eshtë një përrallë. Por një përrallë aq e guximshme saqë mbetesh i ngurosur nga habia." (Marie-France) "Mrekulli ky roman i parë ku miti i qelizës binjakëmbartëse i bën këta dy fëmijë qenie sipërane në mesudhën midis njeriut dhe kafshës." (UEvënement dujeudi) Për romanin Prova: "Lexuesi do mësojë befasisht në disa faqe, në disa rreshta, gjëra shtangëse: po sikur asgjë nga çka lexuar të mos jetë e sigurt, ngaqë vendi i trullosjes është edhe vendi i gënjeshtrës shastisëse? Nga Kafka te Kundera, shakaja është trajtuar në të gjitha mënyrat. Por rrallë ka ndodhur të trajtohet me një ton kaq mizor. Slikurt, një shaka me kripë." (La Quinzaine littëraire) Për romanin Gënjeshlra e tretë: "Me një të slikruar uielodike, slipiki'sr, Agota Kristof ka iiënshkruar nj<; libër magjepsës." (La ('roix) "Duke e i kurnir dekorin e saj tiga I'a ropa te Qyteti d\\v nga (,)\hii w l'amilja. Agola Krislol' nuk e ka ngusltluar qiVHimin e saj: ajo 1 ka dhënë aji jjerësi absolute, li; përjelMliuie." (Idheration)

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Odeon (2017)
  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9791095002024
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 379
  • Book dimensions: 140 x 209 x 28 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania