Buy this product
500 Lekë

Tri rrëfenja ( Published by: Uegen in 2006 )

Author:  Gustav Flober
Translator:  Enver Fico

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Uegen (2006)
  • Published in: 2006
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-52-34-0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 112
  • Book dimensions: 140 x 208 x 6 mm

More About the Author

Gustav Flober -

Gustave Flaubert ishte një shkrimtar i njohur francez. Lindi më 12 dhjetor të vitit 1821 në Rouen. Ai është një nga novelistët më të njohur francez të Shekullit XIX shek. XIX,që u lind në kohën kur po lulëzonte romantizmi i Hygoit, Vinjisë, Mishlesë dhe i Shatobrianit, të cilët i admiroi gjatë ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania