Buy this product
1000 Lekë

Tregjet financiare: instrumentat dhe veprimet e tyre ( Published by: in 2007 )

Author:  Aristotel Pano

Libri Tregjet Financiare...", frut i bashkëpunimit të ekonomistëve të brezave të ndryshëm, ku gërshetohet eksperienca akademike me kontributin konkret në krijimin e funksionimin praktik të tregjeve financiare, paraqet kompleksitetin e mekanizmit, të instrumenteve të të gjitha tregjeve financiare, në praktikën e vendeve të zhvilluara dhe të Shqipërisë, pavarësisht nga shkalla e zhvillimit të tyre.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Published in: 2007
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9943 49 05 0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 442
  • Book dimensions: 160 x 235 x 25 mm

More About the Author

Aristotel Pano -

All rights reserved. © 2015 Library Albania