Buy this product
2000 Lekë

Tregime të moçme shqiptare ( Published by: in 2017 )

Author:  Mitrush Kuteli

Tregime të moçme shqiptare”, është titulli i librit të Mitrush Kutelit, në të cili shkrimtari ritregoi baladat dhe rapsoditë popullore shqiptare. N ë këtë botim mund të lexoni: “Rozafati, E bija e hënës dhe e dielli, Besa e Kostandinit, Besa e Halil Garrisë, Gjergj Elez Alia, Kostandini i vogëlith, Ymer Agë Ulqim, Fuqia e Mujit, Muji dhe zanat, Orët e Mujit, Martesa e Halilit, Muji dhe Behuri, Vdekja e Omerit, Ajkuna qan Omerin dhe Omeri i Ri

Price: 2000 Lekë
Buy this product
2000 Lekë

Product Details

  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 180 14 8
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 268
  • Book dimensions: 205 x 280 x 26 mm

More About the Author

Mitrush Kuteli -

Dhimitër Pasko i njohur me pseudonimin Mitrush Kuteli lindi më 13 shtator 1907 në Pogradec, ndërsa vdiq më 4 maj 1967 në Tiranë. Ka qenë shkrimtar, përkthyes dhe ekonomist shqiptar nga Shqipëria. Shkroi nën pseudonimet Mitrush Kuteli, Izedin Jashar Kutrulia dhe Dr. Pas. Mësimet e mesme i kreu në Selanik, ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania