Buy this product
500 Lekë

Tregime amerikane ( Published by: in 2006 )

Translator:  Vedat Kokona

Në këtë vëllim janë përmbledhur tregimet: "Episodi Kugelmas" të Woody Allen, "Kortezi dhe Montezuma" të Donald Barthelme, "Dëborë" nga Ann Beattie, "Sirena e Farit" e Ray Bradbury, "Katedralja" e Raymond Carver, "Një trëndafil për Emilinë" e William Faulkner, "Mund të të varin vetëm një herë" e Dashiell Hammett, "Kodrat sa Elefantë të Bardhë" e Ernest Hemingway, "Engjëlli Levin" e Bernard Malamud, "Grimpëll Budallai" e Isaac Bashevis Singer, "Raport për Efektin Barnaus" e Kurt Vonnegut dhe "Dobia e forcës" e Williams Carlos Williams.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Published in: 2006
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99943-914-2-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 148
  • Book dimensions: 146 x 205 x 8 mm

More About the Author

Theodore Dreiser -

Jack London -

All rights reserved. © 2015 Library Albania