Buy this product
400 Lekë

Tre të Shoshnjarët- Besa ( Published by: in 2019 )


"Tre të shoshjanët" (besa) futet në kategorinë e krijimtarisë së mirëfilltë letrare me portrete e tregime nga jeta e Dukagjinit. Besa, fjala e nderit, pasaporta fisnikëruese e shqiptarit, kult që kalon kufijtë e natyrës si një krijesë e indeve tona gjenetike në themel të së cilës rrjedhin virtytet dhe morali arbëror. Besa si parim dhe si vepër është kulmi i sakrificës dhe mirësisë njerëzore. Madhështinë e besës shqiptare, kurorë e të gjitha virtyteve tona e gjejmë të mishëruar në shkallën më të lartë në theroritë e patriotëve Mark Milani, Babun Celi dhe Zef Delia. Libri vjen si vegim i bekuar për një ngjarje të pashoqe historike e kthyer në baladë dhe kënduar brez pas brezi në zharkun e lahutës.

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-97-78-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 62
  • Book dimensions: 140 x 208 x 4 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania