Buy this product
500 Lekë

Tre Kids Rast për superheronj ( Published by: Vëllezërit Tafa in 2019 )


U dëgjua një shpërthim dhe makinën e mbuloi zjarri Zëri i Xhefrit gjëmoi nga megafonët: -Kamerat gati! Të shfaqet superheroi! tre, dy, një! Xhirim! Justin e zgjedhin si personazh për reklamat e një kompanie cerealesh. I veshur me kostumin e superheroit ai përfytyron të kryej heroizma përballë kameras së xhirimeve. Porr shpejt, ai dhe dy shokët e tij, zbulojnë gjurmët e reklamave mashtruese.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Vëllezërit Tafa (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-96-88-7
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 128
  • Book dimensions: 130 x 190 x 15 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania