Buy this product
500 Lekë

Tre Kids Kurth me rreze lazer ( Published by: Vëllezërit Tafa in 2019 )


Grumbujt e termiteve ndriçonin. Në Parkun Kombëtar, natën ju mund të vëzhgoni një spektakël natyror të jashtëzakonshëm. Justi, Piteri dhe Bobi nuk donin ta humbisnin një spektakël të tillë. Por, natën e pare të ekspeditës së tyre, tre, fëmijët, do të ndesheshin me grabitës të rrezikshëm.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Vëllezërit Tafa (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-96-86-3
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 128
  • Book dimensions: 130 x 190 x 15 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania