Buy this product
500 Lekë

Tre Kids Frikë në parajsë ( Published by: Vëllezërit Tafa in 2019 )


Kafshët në kopshtin zoologjik të Larsonit, janë të rrezikuara; Justi, Piteri dhe Bobi, tre djem hetues, nga Roki Biç, gjurmojnë nga vjen rreziku. Dhe kështu nis një aventurë e re...

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Vëllezërit Tafa (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-96-85-6
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 128
  • Book dimensions: 130 x 190 x 15 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania