Buy this product
1200 Lekë

Tranzicioni ekonomik: Një rrugë pa mbarim ( Published by: in 2015 )

Author:  Selami Xhepa

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Published in: 2015
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 190 57 4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 370
  • Book dimensions: 135 x 205 x 20 mm

More About the Author

Selami Xhepa -

Selami Xhepa është Menaxher Kërkimesh në Qendrën Shqiptare për Tregun Ndërkombëtar. Ai ka qenë Shefi Ekonomik i Departamentit Kërkimor në Bankën e Shqipërisë, Drejtor Ekzekutiv i Qendrës Shqiptare për Nxitjen e Investimeve të Huaja si dhe pedagog i fakultetit Ekonomik në Universitetin e Tiranës. ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania