Buy this product
1000 Lekë

Tranzicioni dhe liria ekonomike në Shqipëri ( Published by: Geer in 2007 )

Author:  Anastas Angjeli

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Geer (2007)
  • Published in: 2007
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 99943 38 88 7
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 370
  • Book dimensions: 150 x 213 x 32 mm

More About the Author

Anastas Angjeli -

Profesor në fushën e ekonomisë dhe financës, me nje kontribut të shquar, vecanërisht në atë të Financave Publike dhe te Reformave Strukturore ne Ekonomi. Prej vitit 1982 e më pas ka kontribuar në profesoratin e Fakultetit të Ekonomisë së Universitetit të Tiranës e më tej, pas vitit 1990, me angazhimin ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania