Buy this product
400 Lekë

Tornadoja e së Martës ( Published by: Dritan in 2004 )

Author:  Mary Pope Osborne
Translator:  Manushaqe Bako

Aventura ju pret brenda çdo libri të serisë Shtëpia magjike mbi Pemë. Një aventurë që ju shkund! Këtë gjejnë Xheku dhe Eni, kur Shtëpia Magjike mbi Pemë i rrëmben dhe i kthen ne vitet 1870. Ata zbarkojnë në stepë, afër një shkolle njëdhomëshe, ku takojnë një mësuese adoleshente, disa fëmijë të lezetshëm dhe një kokoroç të madh e të tmerrshëm. Po gjëja më e madhe e më e frikshme nuk ka ndodhur ende! Koka do t'ju vijë rrotull, kur të lexoni “Tornadoja e së Martës!”

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dritan (2004)
  • Published in: 2004
  • ISBN-10: 99927-986-5-3
  • Page nr.: 116
  • Book dimensions: 140 x 200 x 10 mm

More About the Author

Mary Pope Osborne -

All rights reserved. © 2015 Library Albania