Buy this product
500 Lekë

Top modele për një ditë ( Published by: Botime Pegi in 2019 )

Translator:  Agim Doksani

Jemi grupi Tea Sisters.Studiojme në kolegjin e Miushofordit. Na pëlqejnë aventurat e misterit! Jemi shoqe shumë të veçanta, madje më shumë se shoqe… motra Në Miushford ka një ecejake të madhe studentësh, që japin e marrin me pëlhura shumëngjyrëshe, kapela, aksesorë dhe veshje të çdo lloji. Çfarë po ndodh? Fare e th jeshtë: po përgatitemi për paradën e madhe të modës së fundvitit!

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 233 65 3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 126
  • Book dimensions: 140 x 210 x 10 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania