Buy this product
1000 Lekë

Ti je ajo çfarë vesh ( Published by: Minerva in 2013 )

Translator:  Ëngjëllushe Shqarri

E keni pyetur ndonjëherë veten pasi keni parë dikë të veshur si mos më keq: Çfarë mund të mendojë ajo vallë? Përse vallë një vajzë, që ka humbur shumë kile, vazhdon të vishet përsëri me tuta që i rrinë tepër të mëdha? Përse një mama pesëdhjetëvjeçare duket sikur ka bastisur dollapin e vajzës së saj adoleshente për të gjetur një palë streçe dhe një minifund? Nëse mendoni se këta janë thjesht shembuj të njerëzve që nuk kanë haber nga moda apo janë apatikë ndaj stilit, jeni duke e nënvlerësuar kuptimin që kanë rrobat që zgjidhni të vishni. Veshja është pasqyrim i asaj që mendojmë dhe ndiejmë. Shpesh rrëmujat e gardërobave nuk janë gjë tjetër veçse pasqyrim i konflikteve tona të brendshme, që bulëzojnë në sipërfaqe. Nëse gardëroba juaj nuk ju pëlqen, mos shkoni të blini një veshje tjetër, por blini këtë libër! "Ti je ajo çfarë vesh" është një qasje e mprehtë, informuese dhe aktuale për mënyrën e të veshurit, kur nuk keni stilistin tuaj të famshëm.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Minerva (2013)
  • Published in: 2013
  • ISBN-13: 978-9928-164-82-7
  • Page nr.: 336
  • Book dimensions: 138 x 207 x 24 mm

More About the Author

Jennifer Baumgartner -

All rights reserved. © 2015 Library Albania