Buy this product
700 Lekë

Thirrja e yjeve ( Published by: in 2018 )

Author:  Artur Klark
Translator:  Adreola Jaupi

Artur Klark është një autor që ka bërë epokë me krijimtarinë e tij në fushën e fanta-shkencës. “Thirja e yjeve” i shitur në miliona kopje, i vlerësuar maksimilisht nga kritika letrare e specializuar, edhe pse përbëhet nga tregime të shkëputura nga njëri-tjetri, përfaqëson një njësi unike krijuese që e befason dhe e mrekullon lexuesin për fuqinë e imagjinatës që kalon midis reales dhe ireales. Artur Klark është një Zhyl Vern i kohës moderne që jetojmë. “thirrja e yjeve” është një udhëtim i lexuesit në hapësirat e kozmosit, sa real aq edhe fantastik,duke mbetur gjithnjë me këmbë në Tokë, si protagonist i mrekullive të revolucionit teorik e shkencor të ditëve tona.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 388
  • Book dimensions: 125 x 190 x 25 mm

More About the Author

Artur Klark -

All rights reserved. © 2015 Library Albania