Per shkak te situates te covid-19, do te jemi mbyllur deri ne nje njoftim te dyte.
Faleminderit per mirekuptimin.

Due to covid-19 situation, we will be closed until a second announcement.
Thanks for your understanding.

 

 

Faqja e autorit

Theresa Tomlinson


Theresa Tomlinson ka lindur në Yorkshire, ku studioi në
Akademinë e Arteve të Bukura dhe u bë mësuese e më pas
shkrimtare. Ka shkruar më shumë se dhjete libra për fëmije.
që kanë pasur shumë sukses.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 500 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania