Buy this product
2000 Lekë

Themeluesi lidershipi i Ismail Qemalit ( Published by: Mediaprint in 2022 )


Ismail Qemal Vlora përgjatë gjithë jetës u shqua si një lider i shkëlqyer. Një njeri i drejtë dhe i ndershëm, i cili besonte në atë që predikonte dhe në atë që bënte. Ai ishte i duruar, këmbëngules dhe i qëndrueshëm. Ai kërkonte që t’i bindte dhe motivonte të tjerët dhe jo t’i detyronte ata drejt realizimit të synimeve të përbashkëta. Ai veproi në kohën e duhur dhe me stilin e tij të lidershipit arriti të themelonte një shtet. Ismail Qemali pati përballë pengesa thuajse të pakapërcyeshme, por me gjeninë e tij ai shpalli Pavaresinë, pa një ushtri dhe pa zhvilluar luftë. Është fati ynë që kemi pikërisht atë themeluesin e shtetit shqiptar dhe modelin par excellence ku mund të mësojmë e të frymëzohemi, për të tejkaluar sfidat e së ardhmes.

Price: 2000 Lekë
Buy this product
2000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Mediaprint (2022)
  • Published in: 2022
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928086013
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 420
  • Book dimensions: 147 x 238 x 33 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania