Buy this product
500 Lekë

Thashë të bëhem edhe unë poet ( Published by: in 2017 )

Author:  Viron Kona

Ndihemi mirë dhe të shëndetshëm njerëzve u shprehim paqe e mirësi, ti kapitenia unë kapiteni jemi gati për lundrim të ri. Atëherë kapitene, t’mos humbim kohë vijojmë lundrimin me vela të hapura, pulëbardhat lajmërojnë mot të mirë, erërat e dashurisë si gjithnjë të mbara...

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-244-42-0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 120
  • Book dimensions: 135 x 195 x 10 mm

More About the Author

All rights reserved. © 2015 Library Albania