Buy this product
700 Lekë

Tetë kushërinj ( Published by: OMSCA-1 in 2018 )

Author:  Louisa May Alcott
Translator:  Viola Robo

Në romanin “tetë kushërinj” të autores së mirënjnohur Louisa May Alcott, rrëfehet historia e Roza Kapbellit, një vajzë e vetmuar, jetime e ndrojtur që, pas vdekjes së babait të saj të dashur, ka ardhur për të jetuar me gjashtë hallat, përfaqësueset e familjes të rrëmujshëm. Ajo është mjaft e mbingarkuar emocionalisht dhe mendon se si do të mundet ajo, një zonjushë e re kaq delikate, e sapo dalë nga korridoret e qeta të një shkollimi për vajza të përshtatet në një shtëpi të tillë plot gjallëri dhe jetë? Është pikërisht ardhja e xhaxhait ,Aleksit i cili mer përsipër kujdesin ndaj saj, që përmbys gjithçka. Për tmerrin e madh të hallave të saj xhaxhai i rozës këmbëngul që vajza nuk duhet mbajtur mbyllur në shtëpi por të dale ne ajrin e pastër ne dritë e diellit. Dhe Roza, si një gonxhe që ka nevojë për këta element të natyrës me kurajë dhe në mes të shumë aventurave me kushërinjtë e saj çapkënë, por të dashur dalëngadalë fillon të lulëzojë.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: OMSCA-1 (2018)
  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-132-99-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 240
  • Book dimensions: 140 x 205 x 20 mm

More About the Author

Louisa May Alcott -

All rights reserved. © 2015 Library Albania