Buy this product
1500 Lekë

Testamentet ( Published by: Botime Pegi in 2021 )

Author:  Margaret Atwood

Më shumë se 15 vjet pas ngjarjeve të romanit 'Rrëfenja e shërbëtores", regjimi teokratik i Republikës së Gaiaadit ruan ende pushtetin e vet absolut, por disa shenja tregojnë se po kalbet nga brenda. Në këtë çast vendimtar, jetët e tri grave. thellësisht të ndryshme nga njëra-tjetra, shkrihen në një dhe përfundimi do të jetë një furi shpërthyese. Dy prej tyre janë vajza të reja, rritur si pjesë e brezit të parë të formuar nën rendin e ri. Dëshmive të tyre do t'u bashkohet edhe një zë i tretë: një grua tashmë, që ushtron pushtetin përmes mbledhjes dhe shpërndarjes së pamëshirshme të sekreteve. Teksa Atwood shpalos "Testamentet", ajo hyn në mekanizmat më të fshehtë të Galaadit, ndërsa çdo grua është e detyruar të përballet me vetën për të kuptuar se deri në ç'pikë mund të arrijë për të realizuar ato që beson. . “Po na katandisnin në kafshë, kafshë në vathë, po na ulnin në nivelin e natyrës sonë kafshërore. Dhe po na e përplasnin në fytyrë. Duhet ta konsideronim veten nënnjerëz.”

Price: 1500 Lekë
Buy this product
1500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 310 68 2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 446
  • Book dimensions: 143 x 210 x 28 mm

More About the Author

Margaret Atwood -

All rights reserved. © 2015 Library Albania