Buy this product
1200 Lekë

Terapi dhe gënjeshtra ( Published by: Botimet Morava in 2018 )

Author:  Irvin David Yalom

Një roman misterioz marramendës... Yalom sjell në këtë veprër artistike një mjeshtëri autentike të teknikave të psikoterapisë si edhe një gjenialitet për t 'i treguar lexuesit se çfarë shtillet në të vërtetë në kokën e një psikoterapisti teksa ai ose ajo është duke trajtuar dikë. — LOS ANGEL TIMES Një rrëfenjë e koklavitur gazmore... Ky mund të jetë romani më zbavitës dhe më i ndjeshëm i shkruar për psikanalizën. — SAN JOSE, MERCURY TIMES Depërtimi i Yalom-it nëprofesionin e tij është i mprehtë e i pamëshirë, që të sjell në mendje Oliver Sacks-in dhe Stud Turke-in. Ky është një roman për këdo që dëshiron të dijë se si punon me të vërtetë mendja e një psikoterapisti. — SAN FRANCISCO CHRONICLE

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botimet Morava (2018)
  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 208 72 9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 464
  • Book dimensions: 139 x 202 x 34 mm

More About the Author

Irvin David Yalom -

All rights reserved. © 2015 Library Albania