Blije këtë produkt
1500 Lekë

Teoritë e demokracisë ( Botuar nga: Botart në 2012 )

Autori:  Manfred G. Schmidt
Përkthyesi:  Sokol Mici

Libri është shkruar për një publik më të gjerë. Ai u drejtohet studiuesve dhe atyre që mësojnë lëndën e shkencave politike dhe disiplinave të përafërta me të, sidomos histori, filozofi, jurisprudencë, sociologji, pedagogji dhe ekonomi, si dhe atyre që janë të interesuar për çështje të demokracisë.

Çmimi: 1500 Lekë
Blije këtë produkt
1500 Lekë

Detajet e Librit

  • Shtëpia Botuese: Botart (2012)
  • Botuar në: 2012
  • ISBN-13: 978-9928-116-18-5
  • Nr. faqe: 600
  • Përmasat e librit: 150 x 210 x 35 mm

Njihu me Autorin

Manfred G. Schmidt -

 
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania