Blije këtë produkt
1000 Lekë

Teoria e shoqërisë ( Botuar nga: Pika pa sipërfaqe në 2016 )

Përkthyesi:  Adriana Prizreni

Përse shoqëria moderne është moderne? Cili është dallimi midis kësaj shoqërie dhe shoqërive të tjera që e kanë paraprirë? Dhe përse kjo shoqëri është komplekse? Cili është dallimi midis së vërtetës dhe së drejtës? Po midis dashurisë dhe pushtetit? Cili është dallimi midis sistemeve të dërgjegjes dhe shoqërisë? Po midis komunikimit dhe të kuptuarit? Po midis historisë dhe evolucionit? Çfarë do të thotë se shoqëria evoluon? Po idetë, a evoluojnë edhe ato? Këtyre pyetjeve kërkon t'u përgjigjet Teoria e shoqërisë: një teori që përdor njohuritë më komplekse të mendimit bashkëkohor për të përshkruar shoqërinë si sistem universal i komunikimit. Një teori që bëhet gjithnjë e më shumë aktuale dhe ngjall një interes gjithnjë e metë lartë në Europë, në Amerikë e në vendet aziatike.

Çmimi: 1000 Lekë
Blije këtë produkt
1000 Lekë

Detajet e Librit

  • Shtëpia Botuese: Pika pa sipërfaqe (2016)
  • Botuar në: 2016
  • Gjuha e publikimit: Shqip
  • ISBN-13: 978-9928-185-34-1
  • Formati: me kapak të hollë
  • Nr. faqe: 474
  • Përmasat e librit: 142 x 208 x 20 mm

Njihu me Autorin

Niklas Luhmann -

Raffaele De Giorgi -

 
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania