Buy this product
1000 Lekë

Tej cakut të dashurisë ( Published by: OMSCA-1 in 2009 )

Author:  Anatoli Toss
Translator:  Sokrat Gjerasi

Romanet e shkrimtarit bashkëkohor Anatoli Toss: "Fantazitë e një gruaje" e "Një histori amerikane", janë të nominuara në Rusi për çmimin prestigjioz "Bukerov” dhe janë përkthyer në shumë gjuhë të botës. Në Rusi, ai është një nga shkrimtarët më të lexuar në ditët e sotme. Në romanin "Tej cakut të dashurisë", Anatoli Toss ngre probleme të rëndësishme jetësore, siç janë jeta e vdekja, pasioni, dashuria dhe tradhtia. Subjekti i romanit e mban lexuesin në tension, që nga faqet e para të librit e deri në fund të tij, duke e befasuar me ngjarjet dinamike të mbarsura me plot të papritura dhe duke e mbyllur në një fund krejt të paimagjinueshëm.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: OMSCA-1 (2009)
  • Published in: 2009
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-41-47-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 424
  • Book dimensions: 140 x 205 x 30 mm

More About the Author

Anatoli Toss -

All rights reserved. © 2015 Library Albania