Buy this product
400 Lekë

Të voglat përralla të mëdha: Kësulëkuqja ( Published by: Bota Shqiptare in 2020 )

Author:  Grup autoresh
Translator:  Agim Doksani

Përralla tradicionale të rrëfyera përmes tekstesh të thjeshtë dhe lehtësisht të lexueshëm të shoqëruara me ilustrime fort të këndshme. "Të voglat përralla të mëdha" i ndihmojnë fëmijët të rriten së bashku me librin dhe u mundësojnë prindërve të kalojnë kohë me ta.

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 00 437 6
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 52
  • Book dimensions: 155 x 220 x 14 mm

More About the Author

Grup autoresh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania