Buy this product
1100 Lekë

Të parët tanë ( Published by: Dudaj in 2015 )

Author:  Italo Calvino
Translator:  Adrian Beshaj

 Doja të bëja një trilogji përvojash mbi mënyrën e realizimit të qenieve njerëzore: te Kalorësi i paqenë - arritjen e ekzistencës; te Viskonti i përgjysmuar - aspiratën drejt një plotësie përtej gjymtimeve të imponuara nga shoqëria; te Baroni rebel - një rrugë drejt një plotësie jo individualiste, që duhet arritur përmes besnikërisë ndaj një vetëvendosjeje individuale; pra, tri shkallë qasjeje ndaj lirisë.Dhe në të njëjtën kohë desha që të ishin tri histori, siç thuhet,  të hapura , që para së gjithash të qëndrojnë më këmbë si histori... por që ta fillojnë jetën e tyre të vërtetë në lojën e paparashikueshme të pyetjeve dhe përgjigjeve që lindin te lexuesi. Do të doja që të mund të shiheshin si një pemë gjenealogjike e të parëve të njeriut bashkëkohor, ku çdo fytyrë fsheh ndonjë tipar të personave që kemi përreth, tuajin, të vetes sime.

Price: 1100 Lekë
Buy this product
1100 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2015)
  • Published in: 2015
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-0-389-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 484
  • Book dimensions: 140 x 220 x 30 mm

More About the Author

Italo Calvino -

All rights reserved. © 2015 Library Albania