Blije këtë produkt
800 Lekë

Të mësojmë shpejt gjuhën shqipe për të huajt (për franezët) ( Botuar nga: EDFA në 2007 )

Autori:  Bahri BeciMerita Bruci

Kjo metodë i drejtohet një publiku frëngjisht-folës, të interesuar të mësojë shpejt e pa vështirësi gjuhën shqipe. Libri përmban një paraqitje të përgjithshme të veçorive strukturore të gjuhës shqipe, të alfabetit, të morfologjisë dhe sintaksës së saj dhe gjithashtu 15 mësime praktike me temë nga jeta e përditshme. Libri ofron një leksik tematik plotësues me rreth 1000 lema dhe shprehje të gjuhës së folur dhe tabela të zgjeruara gramatikore të lakimeve dhe zgjedhime në gjuhën shqipe. Libri synon të realizojë aftësi komunikuese të kënaqshme, formimin e automatizmave gjuhësorë dhe komunikim të rrjedhshëm me shqipfolësit në jetën e përditshme.

Çmimi: 800 Lekë
Blije këtë produkt
800 Lekë

Detajet e Librit

  • Shtëpia Botuese: EDFA (2007)
  • Botuar në: 2007
  • ISBN-13: 978-99943-644-6-6
  • Nr. faqe: 138
  • Përmasat e librit: 162 x 234 x 7 mm

Njihu me Autorin

Bahri Beci -

Bahri Beci (lindur më 6 mars, 1936) në Shkodër. Mbaroi studimet universitare në Degën e Gjuhës dhe të Letërsisë në Universitetin e Tiranës dhe në shtator të vitit 1958 u emërua Punonjës Shkencor në Institutin e Historisë e të Gjuhësisë. Në vitin 1977 ka marrë gradën shkencore “Doktor i ...

Më shumë rreth autorit
 
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania