Buy this product
700 Lekë

Të jetosh drejt sipas grupit të gjakut II ( Published by: Plejad in 2005 )

Translator:  Lorina Ceca

Në faqet e këtij libri do të zbuloni njohuritë më të reja që mund t'ju ndihmojnë shumë në : - Adoptimin e një stili jete në përputhje me kërkesat dhe prirjet tuaja. - Planifikimin e ditës për të patur sa më pak stres dhe për të qenë sa më të kënaqur. - Rritjen e fëmijëve me objektivin e ekzaltimit deri në maksimum të potencialitetit të tyre. - Plakjen e shtruar, duke reduktuar kështu rënien fizike dhe mendore. - Perfeksionimin e strategjive dietetike që konsistojnë në fitimin e forcës dhe qëndresës. - Shmangien e sëmundjeve kronike që mund t'ju shqetësojnë ju dhe familjen tuaj për dekada të tëra. - Gjetjen e një ekuilibri të drejtë emotiv, duke eliminuar ankthin dhe depresionin. - Të ndjerit në rregull në trup, në mendje e në botën tuaj

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Plejad (2005)
  • Published in: 2005
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99965-916-1-9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 258
  • Book dimensions: 147 x 205 x 15 mm

More About the Author

Peter J. D'Adamo -

Catherine Witney -

All rights reserved. © 2015 Library Albania