Buy this product
1300 Lekë

Të fshehtat e treguara ( Published by: Toena in 2020 )

Author:  Rexhep Qosja

FOL SHKURT, SA MË SHKURT Kudo e kurdo në dritë e në terr është mirë të flasësh shkurt! Sa më shkurt pavarësisht kush është e me kë flet, sa më shkurt, sidomos me prokurorët e rinj, sa më shkurt, me gjykatësit e vjetër shkurt, me priftërinjtë e çdo feje shkurt, me profesorët e zgjuar shkurt, me mjekët e çmuar dhe me gratë e hirta nëse u flet gjatë ta kthejnë shkurt ,shumë shkurt, dhe bosh bosh bosh!

Price: 1300 Lekë
Buy this product
1300 Lekë

Product Details

  • Publisher: Toena (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 277 95 4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 494
  • Book dimensions: 138 x 202 x 42 mm

More About the Author

Rexhep Qosja -

Rexhep Qosja ka lindur më 25 qershor 1936 në Vuthaj te Kelmendit, Malit të Zi, është akademik shqipatarë. Katër klasat e para të fillores i kreu në Vuthaj, kurse gjysmëmaturën në Guci.Shkollën normale e mbaroi në Prishtinë. Më 1964 diplomoi në degën Gjuhë-letërsi të Universitetit të Prishtinës. ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania