Buy this product
800 Lekë

Të drejtët ( Published by: Fan Noli in 2018 )

Author:  Albert Camus
Translator:  Ilia Lëngu

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Fan Noli (2018)
  • Published in: 2018
  • Language: Albanian
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 164
  • Book dimensions: 130 x 200 x 8 mm

More About the Author

Albert Camus - 07 November 1913

Albert Camus u lind më 7 nëntor 1913 në Mondovi (Algjeri), ku studioi letërsi dhe filozofi. Për shkak të sëmundjes nga turbekulozi nuk ndoqi karrierën universitare, por filloi të punonte si gazetar në "Alger Republicain". Pas dëbimit nga Algjeria, nga viti 1940 ai shkroi për gazetën "Paris Soir" dhe iu ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania