Buy this product
900 Lekë

Të burgosur në kohë ( Published by: in 2012 )

Author:  Michael Crichton
Translator:  Virgjil Muçi

Një burrë i moshuar gjendet i humbur në mes të shkretëtirës së Arizonës, shumë larg prej çdo qendre të banuar. Atij s'i kujtohet si ka mbërritur deri aty e as se kush është. E vetmja gjë që ka me vete është planimetria e një manastiri mesjetar. Një mister që përpiqen ta zgjidhin një grup shkencëtarësh dhe arkeologësh të cilët bëjnë një udhëtim në kohë, duke shkuar në Francën e shekullit të XIII, ku befas e gjejnë veten në mes të luftës Njëqindvjeçare.

Price: 900 Lekë
Buy this product
900 Lekë

Product Details

  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99943-832-2-1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 456
  • Book dimensions: 130 x 190 x 20 mm

More About the Author

Michael Crichton -

All rights reserved. © 2015 Library Albania