Buy this product
1500 Lekë

Tatiana dhe Aleksandri ( Published by: Toena in 2015 )

Author:  Paullina Simons
Translator:  Platon Pulla

Tatiana është vetëm tetëmbëdhjetë vjeçe shtatzane dhe e ve, kur arratiset nga Leningardi i shkatërruar nga lufta për të kërkuar një jetë të re në Amerikë. Por fantazmat e së kaluarës nuk e lënë të qetë. Ajo është e bindur se burri i saj, majori i Ushtrisë së Kuqe Aleksanër Belov, është ende gjallë ende gjallë dhe ka dëshpërimisht nevojë për të... Ndërkohë, përtej aqeanit dhe kontinentit , në Bashkimin Sovjetik, Aleksandri i cili sapo i ka shpëtuar ekzekutimit, është vënë në krye të një batalioni ushtarësh të konsideruar si të pavlerë nga komanda e lartë sovjetike. Jo të gjithë i mbijetojnë kësaj sfide, por Aleksandri është i vendosur ti udhëheqë përmes rënojave të Europës në një përpjekje të dëshpëruar pëe të shpëtuar nga makineria vdekjeprurëse e Stalinit, dhe për të gjetur sërisht Tatianën...

Price: 1500 Lekë
Buy this product
1500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Toena (2015)
  • Published in: 2015
  • Language: Albanian
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 622
  • Book dimensions: 150 x 230 x 30 mm

More About the Author

Paullina Simons -

All rights reserved. © 2015 Library Albania