Buy this product
1000 Lekë

Ta shohësh diellin në sy ( Published by: Botimet Morava in 2019 )

Author:  Irvin David Yalom

Unë besoj se ne duhet të përballemi me vdekjen, ashtu siç përballemi me frikëra të tjera. Duhet të mendojmë për fundin tonë final, të familjarizohemi me të, ta zbërthejmë e ta analizojmë, ta arsyetojmë dhe të heqim dorë nga shtrembërimet tmerruese të fëmijërisë për vdekjen. Të mos arrijmë në përfundimin se vdekja është tepër e dhimbshme për t'u përballuar, që mendimi do të na shkatërrojë, që përkohshmëria duhet të mohohet, në mënyrë që e vërteta të mos e bëjë jetën të pakuptimtë. Një mohim i tillë kërkon gjithmonë një çmim - mpakjen e jetës sonë të brendshme, mjegullimin e syve tanë, topitjen e racionalitetit tonë. “Ideja, që ankthi i përballjes me vdekjen mund të sjellë një zgjim për jetën, dredh fort telat e zemrës.” — BOOKSELLER “Yalom-i është Shehrazadja e divanit terapeutik, puna e tij një ushtrim i mrekullueshëm në artin e tregimtarit.” — NEW YORK TIMES

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botimet Morava (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 208 98 9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 252
  • Book dimensions: 143 x 206 x 20 mm

More About the Author

Irvin David Yalom -

All rights reserved. © 2015 Library Albania