Buy this product
1500 Lekë

Sytë e errësirës ( Published by: Fan Noli in )

Translator:  Mukades Mançe

Ata e quajnë materiali Uhan-400, sepse ishte zhvilluar në laboratorët e tyre të RDNA-së, jashte qytetit të Uhanit dhe ishte lloji i katërqindtë i mikroorganizmave artificiale, të krijuar në atë qendër kërkimore. Uhan-400 është një armë e përkryer. Prek vetëm qeniet njerëzore. Asnjë krijesë tjetër e gjallë nuk mund të infektohet. Dhe ashtu si sifilizi, Uhan-400 nuk mund të mbijetojë jashtë trupit të njeriut për më shumë se një minutë, gjë që nënkupton që nuk mund të infektojë për një kohë të gjatë objekte apo vende të tëra siç mund të bëjnë antraksi dhe mikroorganizma të tjera virulentë. Dhe kur bartësi vdes, Uhan-400 brenda tij zhduket pak më vonë, sapo temperatura e kufomës të bjerë nën tridhjetë gradë.

Price: 1500 Lekë
Buy this product
1500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Fan Noli ()
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 291 68 4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 348
  • Book dimensions: 145 x 207 x 20 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania