Author Page

Suzanne Collins


Suzanne Collins (lindur më 10 gusht 1962) është një shkrimtare dhe autore televizive amerikane, më e njohur si autorja e trilogjisë më të mirë të The New York Times, The Underland Chronicles dhe The Hunger Games (që përbëhet nga The Hunger Games, Catching Fire dhe Mockingjay).

View author books

titleToAlt
Price: 1200 Lekë
titleToAlt
Price: 1200 Lekë
titleToAlt
Price: 1200 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania